Поръчка може да извършват само лица навършели 18 години  от различни секции в уебсайта, където има публикувани оферти и описания с кратка и детайлна информация на продуктите, снимка и цена, както и да направите поръчка по телефон на следните телефонни номера:

0899 911 268

Указаната цена е за 1 брой в лева с начислено ДДС.

Разходите по доставката са за сметка на купувача.

При поръчка, потребителят задължително посочва име, адрес, телефон и имейл за потвърждение на извършената от него поръчка, за да може да бъде стартирана. Непопълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставка.

Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като се свържем с него по телефон или електронна поща.

Потребителят се съгласява, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона.

Чрез натискане на бутона “Купи”, потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор – него (потребителят) и нас (продавачът), съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).

Стоките, поръчани от https://fireworks24.com/, се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от продавача на адрес, посочен от потребителя. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

Продавачът или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или електронната поща, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Плащането се извършва при доставката /наложен платеж/. Срок за доставка – до 3 (три) работни дни. Ако желаният продук не е наличен в момента срока за доставка може да се удължи. В този случай потребителят ще бъде уведомен чрез телефонно обаждане или email за срока, в който ще може да получи поръчката си.

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

1. дефекти на стоката;

2. несъответствие с обявената търговска марка;

3. констатирани липси.

Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуването на стоката.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

1. заменяне на стоката с нова;

2. възстановяване на заплатената сума;

3. отбив от цената;

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА

В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, счупена, надраскана, използвана).

2. Запазена оригинална опаковка и упътвания.

3. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.

4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

С оглед спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към https://fireworks24.com/ са неавансови, а преди изтичане на 7-дневния срок, в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД).

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Уебсайтът https://fireworks24.com/ е интернет магазин, собственост на фирма …………………………………………

Уебсайтът предоставя информация, възможност за онлайн поръчка, поръчка по телефона, закупуване и доставка на дребно на продуктите представени в него.

Настоящите общи условия дават информация на потребителите за правата, ограниченията и отговорностите им при използване на информацията и услугите в уебсайта. Всеки потребител, работещ със уебсайта е обвързан с правилата на настоящите общи условия от момента на влизане в уебсайта до напускането му.

Запазваме си правото да извършваме промени в данните и условията без предварително да сме обявили това.

Ограничения

1. Потребителите могат да се възползват свободно от ресурсите на уебсайта с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общовалидни ограничения.

2. Потребителите на уебсайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да разпространяват вируси и др., да извършват злоумишлени действия, нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица. Нямат право злоумишлено да извършват поръчки от името на друго лице без неговото съгласие.

3. Потребителите нямат право да разпространяват чрез уебсайта порнографски материали, снимки или други материали, чужд обект на авторско право, схеми, знакове и др., Обект на чужда интелектуална собственост, призиви за насилствена промяна на гражданския и обществен ред, неправомерно придобита информация или такава, която накърнява имуществени или неимуществени права или интереси на трети лица.

Отговорности

1. Електронен магазин https://fireworks24.com/ не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от производителя на съответните стоки.

В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или чрез електронна поща, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.

2. Продавачът не носи отговорност за възможни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която поддържа в уебсайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този уебсайт; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в уебсайта от компютърни вируси или други заплахи. Изложената в уебсайта информация е в съответствие с действащото законодателство, ползването й от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива.

3. Продавачът не носи отговорност за пълнотата, валидността и същността на информацията, съдържащата се в сайтовете, към които има препратки (хипервръзки).

4. Продавачът не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в уебсайта, както и не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до https://fireworks24.com/

Политика за защита на лични данни

1. В електронен магазин https://fireworks24.com/ потребителите могат да пазаруват като регистрирани и нерегистрирани потребители.

Регистрираните и инерегистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.

2. Съобразно ЗЗЛД, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от https://fireworks24.com/ да бъде закрит техният потребителски профил.

3. https://fireworks24.com/ има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (нови продукти) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители, само ако те са заявили изрично желание да получават такива. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта премахнат отметката за ” Получаване на нови продукти” от техния профил.

4. https://fireworks24.com/ няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Република България.

5. В случай на неспазване на условията за ползване на онлайн магазин https://fireworks24.com/ и нарушаване на етикета, администраторите на https://fireworks24.com/ имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.

6. https://fireworks24.com/ запазва правото си да променя настоящита политика на личните данни по всяко време, без предварително известие, като изменената политика на личните данни ще бъде публикувана на настоящата страница. Моля, проверявайте редовно раздела за нашата политика за защита на личните данни.

7. https://fireworks24.com/ съхранява cookies и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си.

8. https://fireworks24.com/ използва инструмента Google Analytics, за да отчита посещенията в уеб сайт и поведението на потребителите.

9. Ние не носим никаква отговорност за щети, възникнали от неверни или непълни данни, предоставени от вас.

10. Тази Политика за защита на личните данни има за цел да Ви информира за използването на личните Ви данни, които се събират, когато посещавате нашия електронен магазин.

11. Нашият електронен магазин може да съдържа връзки към други уебсайтове или Вие може да сте стигнали до нашия електронен магазин чрез връзки от друг уебсайт. Трябва да знаете, че ние не носим отговорност за политиките и практиките за защита на личните данни на други уебсайтове. Подобно съдържание се регулира от техните условия за ползване и от всички други указания и информация за личните данни, които техните уебсайтове предоставят.

12. При своята регистрация Вие се задължавате да предоставите точна, вярна и пълна информация за себе си, както и да я подновявате своевременно така, че да я запазвате точна, вярна и пълна. При невярна, неточна и/или непълна информация, Вие заявявате, че сте напълно отговорен.

13. Веднъж регистрирани, Вие имате възможност по всяко време да разглеждате и променяте информацията попълнена при регистрацията.
14. Чрез регистрационната форма събираме следния тип информация:
*персонална: електронна поща, парола за достъп до сайта, Име Фамилия, Телефон, Държава, Град, адрес и пощенски код.
*неперсонална: браузърът който ползвате, URL и др.

15. Съгласявате се част от информацията да бъде използвана от https://fireworks24.com/ за връзка и комуникация по телефон, поща или електронна поща.

16. Вие сте отговорен за поддържането на кофиденциалност на Вашето потребителско име и парола и за всички действия, произтичащи от вашата регистрация.